Dec 11, 2017

Härlig stämning på Norrtälje julmarknad

julmarknad_17-talt

Från början till slut så var julstämningen på topp under den traditionella julmarknaden i Norrtälje. Det var flera som var nyfikna på Norrtälje Hamn och det blev många intressanta diskussioner.

 

Det var full fart under söndagen när gatorna i Norrtälje stadskärna förvandlades till en vacker julmarknad. Norrtälje Hamn var på plats och bjöd på julfika och ansiktsmålning för barnen samtidigt som vi informerade om projektet. Det var en härlig stämning med mycket julkänslor i luften.

 

julmarknad_17-barn

I vimlet av den vackra julmarknaden var det roligt att se så många besökare. Flera verkar tycka att det är roligt att följa hamnens utveckling. Vi visade upp modellen av det framtida hamnområdet och representanter från byggherrarna var på plats och svarade på frågor från besökarna. Det blev många trevliga och intressanta diskussioner. Intresset av att bo vid havet verkar finnas hos många.

 

Det blev en lyckad dag och julmarknaden levde verkligen upp till sin stolta tradition. Vi vill passa på att tacka alla som kom och hälsade på oss.

 

julmarknad_17-kort

Share This: