Sep 22, 2014

Norrtälje Hamn är Årets monter på Business Arena!

årets monterFör Norrtälje kommun och Norrtälje Hamns del slutade årets Business Arena med succé. Bland de över 100 ledande företagen och organisationerna i fastighetsbranschen, som hade valt att ställa ut, utsågs Norrtälje kommun till Årets monter. Juryn menade att “Årets monter på ett originellt sätt visat prov på både kreativitet och ambition. Trots den lilla ytan har en vision förmedlats om något större. Med ett professionellt bemötande och en levande miljö har de rott segern i hamn.”

 

Utmärkelsen Årets monter delades ut för tredje året i rad i år och Norrtälje är den första kommunen att ta hem segern. Bedömningskriterierna för utmärkelsen är bemötande av besökare, funktion, intresseväckare, budskap och estetiska kvaliteter.

 

Utmärkelsen blev grädden på moset på ett i övrigt lyckat deltagande på mässan. Norrtälje Hamn uppmärksammades på ett positivt sätt och representanter för kommunen och projektet fick kontakt med en rad aktörer som kan komma att spela en viktig roll i stadsdelens förverkligande.

Share This: