Dec 21, 2016

Tack för i år!

godjul

 

Det har varit ett spännande år fullt med aktiviteter, markförsäljningar och full fart på bygget, kajbyggnationer, rivningar, hamnens första gator och husbyggarnas inträde i hamnen på riktigt. Många har besökt vår verksamhet och tittat på våra informationsskyltar. Det är väldigt roligt att konstatera att så många är intresserade av vad som händer. En del har köpt lägenhet, en del är entreprenörer med idéer och fler hör av sig till oss i takt med att Norrtälje Hamn utvecklas. Det kommer frågor om hur man kan få vara med på olika sätt. Det känns inspirerande inför det arbete som nu fortsätter 2017.

 

2017 kommer på många sätt att kännas som en förändring tror vi. Ny historia skrivs i Norrtälje när nya huskroppar kommer resa sig upp ur marken. Vi kommer uppleva detta visuellt och det blir väldigt tydligt. När vi gör bokslut för 2016 inser man att området redan förändrats i takt med rivningar och omstruktureringar. Man upplever nya utblickar.

 

För oss i projektet är det just nu stort fokus på att förvalta och förädla det som är redan är beslutat. Under året kommer fler gator byggas och ytterligare ytor öppnas upp för nyfikna. Områdets första torg ska också börja byggas. Vidare kommer en del nya spännande saker förstås att hända. Följ oss och tipsa gärna andra om vårt nyhetsbrev, där vi fortsatt berättar om vad som planeras i området.

 

Vi vill tacka alla er som varit engagerade i projektet, bidragit med era idéer och tankar kring Norrtälje Hamn och kanske besökt oss i vårt visningsrum i Hamnkontoret under året. Tack för er som emellanåt påverkas av våra arbeten och har tålamod och förståelse för vad som händer i hamnen. Nu ser vi fram emot 2017 som kommer bjuda på många spännande händelser, stora som små.

 

God jul och gott nytt år önskar Norrtälje Hamn!

 

/Roger Gustafsson, projektledare för Norrtälje Hamn

Share This: