Nov 24, 2017

Workshop om hamnens framtida utbud

workshop2

Vilka verksamheter önskas i Norrtälje Hamn, hur kan nya verksamheter komplettera det befintliga utbudet och var i området passar verksamheterna in bäst? Detta var några av frågorna som diskuterades när Norrtälje Hamn bjöd in medlemmar i Norrtälje Handelsstad till en workshop. 

 

I torsdags, den 23 november, anordnade Norrtälje Hamn en workshop med syftet att diskutera vilka typer av verksamheter som önskas finnas i Norrtälje Hamn. Ett 20-tal inbjudna medlemmar från Norrtälje Handelsstad samlades för frukost och diskussion i Åtellets lokaler.

workshop1

 

Påverkar hamnens utbud
En workshop-övning genomfördes där deltagarna med hjälp av bilder fick diskutera vilka typer av verksamheter man önskar se i Norrtälje Hamn, hur nya verksamheter kan komplettera det befintliga utbudet och var i området det passar med olika typer av verksamheter. Syftet med workshopen var att förankra tankar och vision kring Norrtälje Hamn med fokus på handel, kommersiella verksamheter och kommunal service och få fram idéer som kan användas i det fortsatta utvecklingsarbetet. De synpunkter och önskemål som framkom tar vi nu med oss in i det fortsatta arbetet med utvecklingen av hamnen och i diskussion med byggherrar och bostadsrättsföreningar.


Norrtälje Hamn vill passa på och tacka alla som deltog på workshopen för kreativa tankar och helhjärtat engagemang!

Share This: